Сутність управління земельними ресурсами - Денисенко, І.С. (Економіка природокористування і охорони довкілля, 2011)
У статті розкрита сутність управління земельними ресурсами. Проаналізовано механізми раціонального землекористування, у тому числі економічний механізм управління земельними ресурсами. Розглянуто економічні санкції за відшкодування заподіяного збитку. The paper disclosed the essence of Land Management. Analyzed the mechanisms of rational land use, including the economic mechanism of land management. Consider economic sanctions for compensation of losses. В статье раскрыта сущность управления земельными ресурсами. Проанализированы механизмы рационального землепользования, в том числе экономический механизм управления земельными ресурсами. Рассмотрены экономические санкции за возмещение причиненного ущерба.