Сучасний стан вторинного ресурсокористування в Україні - Маковецька, Ю.М. (Економіка природокористування і охорони довкілля, 2011)
У статті проаналізовано стан і перспективи розвитку вторинного ресурсокористування в Україні. Розглянуто рівень використання основних видів ресурсоцінних відходів: паперу та картону, склобою, вторинних полімерних матеріалів, зношених шин тощо. Визначено пріоритетні напрями сфери вторинного ресурсокористування. The state and the perspectives of the development of secondary resource usage in Ukraine have been analyzed in the article. The level of the main types recyclable materials as paper and cardboard, glass, plastics, waste tires are considered. Priority directions of development of the secondary resources usage have been defined. В статье проанализировано современное состояние и перспективы развития вторичного ресурсопользования в Украине. Рассмотрен уровень использования основных видов ресурсоценных отходов: бумаги и картона, стекла, вторичных полимерных материалов, изношенных шин. Определены приоритетные направления сферы вторичного ресурсопользования.