Організаційно-економічний механізм регулювання розвитку рибогосподарського комплексу України - Рижова, К.І. (Економіка природокористування і охорони довкілля, 2011)
Стаття присвячена дослідженню та пошуку організаційно-економічних механізмів стійкого розвитку рибогосподарського комплексу та напрямів його вдосконалення для збільшення виробництва та реалізації рибної продукції. The article is devoted to research and search of organizational-economic mechanisms of steady development fishery complex for increase and directions his improvement for increase in manufacture and realization of fish production Статья посвящена исследованию и поиску организационно-экономических механизмов устойчивого развития рыбохозяйственного комплекса и направлений его усовершенствования для увеличения производства и реализации рыбной продукции.