Шляхи поліпшення ринку туристичних послуг України в умовах глобалізації - Трілленберг, Г.І. (Економіка природокористування і охорони довкілля, 2011)
Розкривається сутність і значення туристичних послуг у соціально-економічному розвитку, формування їх ринку в умовах глобалізації. Аналізуються проблеми розвитку цієї сфери та обґрунтовуються шляхи підвищення її ефективності. They describe the nature and significance of tourism in socio-economic development, the formation of market globalization. Analysis of problems of this sector and justifies the ways of improving its efficiency, particularly in the context of globalization. Раскрывается сущность и значение туристических услуг в социально-экономическом развитии, формирование их рынка в условиях глобализации. Анализируются проблемы развития данной сферы и обосновываются пути повышения ее эффективности.