Управління природно-техногенною безпекою: економічні механізми та можливості їх удосконалення - Шпильовий, І.М.; Шпильова, Ю.Б. (Економіка природокористування і охорони довкілля, 2011)
Стаття присвячена питанням економічного механізму управління природно-техногенною безпекою. Розглядаються основні групи економічних механізмів гарантування природно-техногенної безпеки, окреслюються шляхи їх удосконалення. The article is devoted to issues of economic management mechanism of natural and technogenic safety. It discusses the major groups of economic instruments for natural and industrial security, the ways of improvement. Статья посвящена вопросам экономического механизма управления природно-техногенной безопасностью. Рассматриваются основные группы экономических механизмов обеспечения природно-техногенной безопасности, намечены пути их усовершенствования.