Наукові засади управління системою промислового водокористування в Україні - Яроцька, О.В. (Економіка природокористування і охорони довкілля, 2011)
Обґрунтовано основні підходи до модернізації існуючої управлінської системи промислового водокористування в Україні, формування інноваційної моделі розвитку промислового комплексу та нової державної політики екологозбалансованого промислового водокористування. The main approaches are established for modernization of existing management system of industrial water use in Ukraine, the formation of innovative model of development of the industrial complex and the new state policy of ecologically balanced industrial water use. Обоснованы главные подходы к модернизации существующей управленческой системы промышленного водопользования в Украине, формированию инновационной модели развития промышленного комплекса и новой государственной политики экологосбалансированного промышленного водопользования.