Теоретичні та прикладні аспекти формування раціональних розмірів сільськогосподарських підприємств - Гуторов, А.О. (Економіка природокористування і охорони довкілля, 2011)
Узагальнено теоретико-методичні аспекти формування та обґрунтовано раціональні розміри сільськогосподарських підприємств зони Лісостепу України, зокрема Харківської області. Запропоновано механізми їх реалізації. The theoretical and methodical aspects of forming are generalized and the rational sizes of agricultural enterprises of zone of Forest-steppe of Ukraine are reasonable, in particular the Kharkiv area. The mechanisms of their realization are offered. Обобщены теоретико-методические аспекты формирования и обоснованы рациональные размеры сельскохозяйственных предприятий зоны Лесостепи Украины, в частности Харьковской области. Предложены механизмы их реализации.