Попередні результати дослідження відслонення Woozle Hill (Західна Антарктида) - Савчин, І.Р.; Шило, Є.О.; Бубняк, І.М.; Бубняк, А.М. (Український антарктичний журнал, 2019)
Мета роботи. Продемонструвати можливість застосування новітніх методів, а саме цифрової фотограмметрії, для побудови віртуальних геологічних відслонень, що знаходяться в складних природних умовах, а також виявити переваги та недоліки цього підходу. The purpose of the work. Demonstrate the ability to apply the latest techniques, namely digital photogrammetry, to construct virtual geological outcrops in difficult natural environments, and identify the advantages and disadvantages of this approach.