Гібридний алгоритм розв’язування лінійних систем з розрідженими матрицями на основі блочного LLT методу - Хіміч, О.М.; Сидорук, В.А. (Компьютерная математика, 2015)
Розглядається новий гібридний алгоритм розв’язування систем лінійних алгебраїчних рівнянь з розрідженими симетричними додатно визначеними матрицями на комп’ютерах з графічними прискорювачами. Подано результати апробації алгоритму на багатоядерному комп’ютері з графічними прискорювачами. Рассматривается новый гибридный алгоритм решения систем линейных алгебраических уравнений с разрежеными симметричными положительно определенными матрицами на компьютерах с графическими ускорителями. Представлены результаты апробации алгоритма на многоядерном компьютере с графическими ускорителями Инпарком. A new hybrid algorithm for solving systems of linear algebraic equations with sparse symmetric positive-definite matrices on computers with GPU is considered. The results of testing the algorithm on multicore Inparcom computer are presented.