Деякі питання реалізації експертної діагностичної системи - Провотар, О.О. (Компьютерная математика, 2015)
Розглядаються питання реалізації експертної діагностичної системи з мірою вираженості симптомів. Пропонується підхід до розв’язання задач діагностики на основі лінгвістичних моделей. Рассматриваются вопросы реализации экспертной диагностической системы с мерой выраженности симптомов. Предлагается подход к решению задач диагностики на основе лингвистических моделей. The problems of implementing expert diagnostic system with a measure of severity of symptoms are considered. The approach to solving problems of diagnostics based on linguistic models is proposed.