Использование байесовских процедур распознавания для исследования влияния канальных блокаторов при глиомах головного мозга - Гридина, Н.Я.; Гупал, А.М.; Драгунцова, Н.Г.; Тарасов, А.Л. (Компьютерная математика, 2015)
Применение байесовских процедур распознавания с использованием канальных блокаторов верапамила и кетамина за счет разных концентраций при глиомах головного мозга. Досліджено застосуваня байєсівських процедур розпізнавання з використанням канальних блокаторів верапамілу та кетаміну за рахунок різних концентрацій при гліомах головного мозку. The effect of verapamil and ketamine on brain gliomas recognition by addition of liquids with different concentrations is investigated. Automated system of effective discrete distributions MSHOE (modified erythrocyte sedimentation rate) for these liquids is created.