Ітеративний метод аналізу мережі країн і продуктів - Горбачук, В.М. (Компьютерная математика, 2016)
Показано, як можна використати ітеративний метод рефлексій для характеристики структури двочасткової мережі, як розуміти виробничу структуру країни і складність продукту. Показано, как можно использовать итеративный метод рефлексий для характеристики структуры двудольной сети, как понимать производственную структуру страны и сложнсть продукта. It is shown how to use the iterative method of reflections to characterize a structure of bipartite network, to understand a productive structure of a country and a complexity of product.