Разработка метода программного анализа перераспределения параметров белковых структур у больных с глиомами головного мозга - Гридина, Н.Я.; Гупал, А.М.; Драгунцова, Н.Г.; Тарасов, А.Л.; Чунихин, А.Ю. (Компьютерная математика, 2016)
Создание программного комплекса анализа показателей белковых структур крови у пациентов с глиомами головного мозга. Создание базы данных и нахождение оптимальных диапазонов этих показателей в зависимости от размеров молекул. Створення програмного комплексу аналізу показників білкових структур крові у пацієнтів з гліомами головного мозку. Створення бази даних і знаходження оптимальних діапазонів цих показників у залежності від розмірів молекул. Programming software is created to analyze the indicators of protein structures in the blood of patients with brain gliomas. The data base is created and the optimal ranges for such indicators depending on the size of molecules are found.