Методи та засоби моделювання апаратно-програмного середовища для процесу організації експерименту в аеродинамічній трубі - Зінченко, С.В.; Зінченко, В.П.; Броварська, Н.Й.; Потапенко, А.Ф. (Компьютерная математика, 2016)
Запропоновано модель уніфікованої інформаційно-вимірювальної системи, яка забезпечує аналіз варіантів комплексування апаратно-програмного середовища для організації процесу одночасного багатоканального вимірювання тиску в експерименті на моделях літальних апаратів в аеродинамічній трубі. Предложена модель унифицированной информационно-измерительной системы, которая обеспечивает анализ вариантов комплексирования аппаратно-программной среды для организации процесса одновременного многоканального измерения давлений в эксперименте на моделях летательных аппаратов в аэродинамической трубе. In this paper, we propose a model of a unified information-measuring system, which provides an analysis of options for interconnecting the hardware and software environment for arranging the process of simultaneous multi-channel pressure measurement in the experimental aircraft models in a wind tunnel.