Олігополістичні рівноваги Курно–Неша–Вальраса - Горбачук, В.М. (Компьютерная математика, 2016)
Наведено умови існування рівноваг олігополій, що використовують суспільні фактори виробництва. Проаналізовано класичний приклад пошуку такої рівноваги. Приведены условия существования равновесий олигополий, использующих общественные факторы производства. Проанализирован классический пример поиска такого равновесия. The existence conditions for oligopoly equilibria, used public production factors, are given. The classical case of finding such equilibrium is analyzed.