Виявлення контурів у цифрових зображеннях із використанням нечіткої логіки - Мороз, О.І. (Компьютерная математика, 2016)
Розглядається процес нечіткої обробки зображень. Пропонується алгоритм виявлення контурів цифрового зображення на основі нечіткої логіки. Рассматривается процесс нечеткой обработки изображений. Предлагается алгоритм обнаружения контуров цифрового изображения на основе нечеткой логики. The process of fuzzy logic image processing is considered. The algorithm of fuzzy logic based edge detection in digital images is proposed.