Моделі аналізу охоплення нестандартних даних - Горбачук, В.М.; Сирку, А.А.; Сулейманов, С.-Б. (Компьютерная математика, 2017)
При аналізі охоплення даних враховується різна їхня можлива природа – некерованість, недискреційність, категоріальність, ординальність, неточність. При анализе охвата данных учитывается разная их возможная природа – неуправляемость, недискреционность, категориальность, ординальность, неточность. In the data envelopment analysis, their different possible nature, such as non-controllability, nondiscretionality, categoriability, ordinality, and inaccuracy, is taken into account