Чисельна ідентифікація градієнтними методами задачі дифузії речовини в нанопоровому середовищі - Варенюк, Н.А. (Компьютерная математика, 2017)
Розглянуто питання чисельної ідентифікації коефіцієнтів дифузії різномасштабної математичної задачі масопереносу в нанопоровому середовищі. Рассмотрен вопрос численной идентификации коэффициентов диффузии разномасштабной математической задачи масопереносса в нанопористой среде. The problem of diffusion coefficients numerical identification of the multiscale mathematical problem of mass transfer in a nanoporous media is considered.