Класифікація хлорофіл-флуорометрів та особливості аналізу отримуваних від них даних - Груша, В.М. (Комп’ютерні засоби, мережі та системи, 2019)
У статті наведена класифікація хлорофіл-флуорометрів, приладів для вимірювання індукції флуоресценції хлорофілу. Також подані деякі методи для аналізу отримуваних від них даних. В статье приведена классификация хлорофилл-флуорометров, приборов для измерения индукции флуоресценции хлорофилла. Также представлены некоторые методы для анализа получаемых от них данных. The paper is dedicated to chlorophyll fluorescence induction (CFI) and CFI data analysis methods.