Нейромережі GAN в створенні нових моделей - Самолюк, Т.А. (Комп’ютерні засоби, мережі та системи, 2019)
Розглянуто технології генеративних змагальних мереж, наведено засоби та ресурси для їх вивчення та використання. Досліджено методичне застосування GAN для створення моделі та інструменту навчання згорткової мережі. Рассмотрены технологии генеративных состязательных сетей, приведено способы и ресурсы для их изучения и применения. The technologies of generative competitive networks are considered, the means and resources for their study and use are given. The methodical application of GAN to create a model and tool for learning a convolution network is investigated.