Побудова архітектури програмного засобу для освітньої системи за допомогою технології Захмана - Тупало, Я.О. (Комп’ютерні засоби, мережі та системи, 2019)
Основна мета цієї статті – продемонструвати сучасний підхід до побудови складної архітектурної архітектури методом Захмана. Методологія Захмана дає механізм бачити всі етапи розробки програмного забезпечення та представляти ці кроки у вигляді матриці критеріїв. Цель этой статьи – продемонстрировать современный подход к построению сложной архитектурной архитектуры методом Захмана. Методология Захмана дает механизм видеть все этапы разработки программного обеспечения и представить их в виде матрицы критериев. The main purpose of this article is to demonstrate a modern approach to constructing a complex architectural architecture using the Zakhman method. The Zachman methodology gives a mechanism to see all stages of software development and to present these steps in the form of a matrix of criteria.