Логіко-імовірнісне моделювання і прогнозування аварій на напірних гідроспорудах Дністровського гідровузла (Частина 2. Результати досліджень) - Стефанишин, Д.В. (Математичне моделювання в економіці, 2019)
Стаття є другою частиною комплексної роботи, присвяченої моделюванню і прогнозуванню гіпотетичних аварій, з оцінюванням ймовірностей їх виникнення, на гідроспорудах, що формують напірний фронт Дністровського гідровузла. В першій частині було обґрунтовано актуальність проблеми, розглянуто загальну постановку задачі досліджень, викладено методологію досліджень та сформульовано їх мету, окреслено прийняті гіпотези і припущення, дано коротку характеристику моделей, методів і підходів, що використовувалися при вирішенні поставленої задачі. В цій статті наведено результати досліджень. The article is the second part of the complex work devoted to modelling and predicting hypothetical accidents, with the estimation of their probability of occurrence, on water retaining hydraulic structures forming the pressure front of the Dniester waterworks. In the previous article, the urgency of the problem was substantiated, the general statement of the research issue was considered, the research methodology was presented and the purpose of the research was formulated, hypotheses and assumptions were outlined, and the brief description of the models, methods and approaches used in solving the problem was given. This article presents results of the research.