Індикатори та індекси рівня розвитку освіти - Тихонов, Ю.Л.; Полумієнко, С.К. (Математичне моделювання в економіці, 2019)
Стаття стосується проблеми використання індикативного аналізу. Проблема розглядалась на прикладі міжнародних організацій, окремих країн і ВНЗ в Україні. Мета проведених досліджень полягала у виявленні можливості використання індикативного аналізу процесів освіти, в тому числі і в Україні. The article deals with the problem of the use of indicative analysis. The problem was considered on the example of international organizations, individual countries and universities in Ukraine. The purpose of the research was to identify the possibility of using an indicative analysis of educational processes, including in Ukraine.