Оцінка стану та визначення показників ризику IT компаній при злиттях та поглинаннях - Татарченко, Є.С.; Лифар, В.О. (Математичне моделювання в економіці, 2019)
Стаття стосується проблеми розробки моделей, методів, та інформаційної технології забезпечення підтримки прийняття рішень щодо аналізу поточного стану IT компаній з ціллю досягнення найбільш вигідних умов їх експлуатації. The article deals with the problem of developing models, methods and information technology to support decision-making in analyzing the current state of IT companies in order to achieve the most favorable operating conditions.