Одеський Дністровський водогін. Як все починалось - Кобзар, В. (Краєзнавство, 2015)
Стаття висвітлює історію започаткування Одеського централізованого водогону, особливо
Дністровського водогону. Статья освещает историю основания Одесского централизованного водопровода, особенно строительство Днестровского водогона. The article is about history of the foundation of Odessa’s watersupply, especially building Dnistrovsky one.