Грузинські місця пам'яті Одеси та інших місцевостей Південної України: виникнення, історія, легенда - Музичко, О. (Краєзнавство, 2015)
Метою цієї статті є дослідження стану місць пам'яті на території Південної України, зокрема, Одеси, пов'язаних з історією грузинської національної спільноти у цьому регіоні. Целью этой статьи является исследование состояния мест памяти на территории Южной Украины,
в частности, Одессы, связанных с историей грузинской национальной общины в этом регионе, а также украинско-грузинскими связями. The purpose of this article is to study the state of the memory locations in Southern Ukraine, particularly in
Odesa, related to the history of the Georgian national community in the region, as well as the Ukrainian-Georgian
relations.