З історії Одеської міської поліції початку ХХ століття: дільничний пристав Семен Григорович Логинеско - Хромов, А. (Краєзнавство, 2015)
У статті на основі архівних матеріалів описується життя та службова кар'єра Семена
Логинеска – одного із дільничних приставів Одеської міської поліції початку XX ст. В статье на основе архивных материалов описывается жизнь и служебная карьера Семена Логинеско –
одного из частных приставов Одесской городской полиции начала XX века. On the basis of archival material describes the life and service career of Lohynesko Semen – one of the district
police officers of Odessa City Police early XX century.