Платформна економіка просторових бізнес-екосистем як інноваційний тренд сталого розвитку - Бистряков, І.К.; Клиновий, Д.В. (Наука та наукознавство, 2018)
Розглянуто концептуальні засади розбудови сучасних територіальних бізнес-екосистем на основі природних активів з використанням засобів та механізмів платформної економіки в умовах 4-ї промислової революції. Рассмотрены концептуальные принципы развития современных территориальных бизнес-экосистем на основе природных активов с использованием средств и механизмов платформенной экономики в условиях 4-й промышленной революции. The conceptual framework for building up modern spatial business ecosystems on the basis of nature assets and by use of means and mechanisms of the platform economy in the context of the fourth industrial revolution is analyzed.