Структура цитування у статтях наукового збірника "Агрохімія і ґрунтознавство" - Лактіонова, Т.М.; Гаврилова, Н.А. (Наука та наукознавство, 2019)
Мета дослідження — виявити основні особливості цитувань у наукових статтях, опублікованих в останніх дванадцяти випусках фахового збірника «Агрохімія і ґрунтознавство», шляхом аналізу структури пристатейних списків цитованої літератури. Матеріалом для дослідження є наукові (дослідницькі й оглядові) статті, що вийшли друком протягом 2011—2018 р. Цель исследования — выявить основные особенности цитирований в научных статьях, опубликованных в последних двенадцати выпусках научного сборника «Агрохимия и почвоведение», путем анализа структуры пристатейных списков цитированной литературы. Материалом для исследований служили научные (исследовательские и обзорные) статьи, опубликованные на протяжении 2011—2018 гг. The purpose of our research was to identify the priority features of the citations in scientific articles published in the last twelve numbers of the professional journal “Agrochemistry and Soil Science” (ISSN 0587-2596; e-ISSN 2616-6852) by analyzing the structure of the references. As materials of research were scientific articles (research and review), published during 2011—2018.