До 100-річчя від дня народження члена-кореспондента НАН України Григорія Івановича Денисенка - Мірошниченко, М.О. (Наука та наукознавство, 2019)
29 квітня 2019 р. виповнилося 100 років від дня народження Григорія Івановича Денисенка – визначного українського вченого в галузі електричних мереж і систем та відновлювальних джерел енергії, члена-кореспондента АН УРСР і НАН України (1969), Заслуженого діяча науки i техніки України (1969), ректора двох ключових політехнічних інститутів України – Львівського (1963– 1971) та Київського (1971–1987).