Олександр Сергійович Попович (до 80-річчя від дня народження (Наука та наукознавство, 2019)
Олександр Сергійович Попович — український діяч, науковець, Заслужений діяч науки і техніки України, доктор економічних наук, кандидат фізико-математичних наук, завідувач міжгалузевої лабораторії МОН України та НАН України з проблем формування та реалізації науково-технологічної політики Центру досліджень науково-технічного потенціалу та історії науки ім. Г. М. Доброва НАН України.