Міжнародний молодіжний симпозіум з історії науки і техніки «Пріоритети української науки» Київ, 19—23 квітня 2019 р. - Литвинко, А.С.; Пономаренко, Л.П. (Наука та наукознавство, 2019)
19–23 квітня 2019 р. у Києві відбувся Міжнародний молодіжний симпозіум з історії науки і техніки «Пріоритети української науки», який складався з двох конференцій.