До 60-річчя від дня народження Віктора Петровича Коцура (Наука та наукознавство, 2019)
19 жовтня 2019 р. виповнилося 60 років від дня народження Віктора Петровича Коцура — відомого історика, фахівця в галузі іс торії України та історії науки, техніки й освіти, доктора історичних наук (1999), професора (1999), Заслуженого працівника освіти Ук раїни (2001), академіка Національної академії педагогічних наук України (2010), ректора Переяслав-Хмельницького державного педагогічного університету імені Григорія Сковороди.