Про засідання Ради Міжнародної асоціації академій наук (Наука та наукознавство, 2019)
Чергове засідання Ради Міжнародної асоціації академій наук (далі — МААН, Асоціація) відбулося 19—20 вересня 2019 р. у м. Душанбе (Республіка Таджикистан). У засіданні Ради МААН взяли участь делегації 13 академій наук — членів МААН. Делегацію НАН України очолював віце-президент НАН України академік НАН України В.Г. Кошечко.