Патентний ландшафт як інструмент прогнозування світових технологічних трендів: сфера озброєння та військової техніки - Андрощук, Г.О.; Кваша, Т.К. (Наука, технології, інновації, 2019)
У статті подано методику визначення перспективних напрямів технологічного розвитку сфери озброєння та військової техніки на засадах патентного аналізу. В работе представлена методика определения перспективных направлений технологического развития сферы вооружения и военной техники на основе патентного анализа. The method of determination of perspective directions of technological development of the field of armaments and military equipment on the basis of patent analysis is presented in the work.