17-та Міжнародна науково-практична конференція "Інформаційні технології і безпека" (ІТБ-2017) (Реєстрація, зберігання і обробка даних, 2017)
30 листопада 2017 року у Києві в Інституті проблем реєстрації інформації Національної академії наук України відбулася XVII Міжнародна науково-практична конференція «Інформаційні технології і безпека» (ІТБ-2017). Організатором конференції виступив Інститут проблем реєстрації інформації НАН України за інформаційної підтримки науково-технічних журналів «Реєстрація. зберігання і обробка даних». «Інформаційні технології та спеціальна безпека». Видавничого дому «СофтПрес».