Исследование достижимости непрерывной части гибридной системы - Денисенко, Т.А.; Нестерюк, А.Г.; Денисенко, А.В. (Реєстрація, зберігання і обробка даних, 2018)
Рассмотрены вопросы проведения исследования непрерывной части гибридных систем, представленных языковыми средствами дискретно-непрерывных сетей с использованием подхода уменьшения размерности исследуемой сети. Розглянуто питання проведення дослідження безперервної частини гібридних систем, що представлені мовними засобами дискретно-безперервних мереж з використанням підходу зменшення розмірності досліджуваної мережі. The issues of conducting research on the availability of a continuous part of hybrid systems, which are represented by language means of discrete-continuous networks using methods for reducing the dimension of the studied graph, are dealt with.