Документи та матеріали виставки "Я тобою, Україно, живу...", присвяченої 100-річчю від дня народження академіка П.Т. Тронька - Круглова, Л. (Краєзнавство, 2015)
У статті розглянуті матеріали експозиції виставки, присвяченої 100-літтю від дня народження академіка Петра Тимофійовича Тронька, а також висвітлюється захід зі вшанування
його пам'яті в Музеї історії Київського національного університету імені Тараса Шевченка. В статье рассмотрены материалы экспозиции выставки к 100-летию со дня рождения академика
Петра Тимофеевича Тронько, а также освещено мероприятие по почтению его памяти в Музее истории Киевского национального университета имени Тараса Шевченко. The article deals with the materials of the exhibition for the 100th anniversary of the birth of Academician
Pyotr Timofeyevich Tronko and lit event reverence to his memory at the Museum of History of Kyiv National
Taras Shevchenko University.