Волинська трагедія 1943 р.: усно-історичний аспект - Каліщук, О. (Краєзнавство, 2015)
У статті розглядаються особливості використання усно-історичних методів у дослідженні волинської трагедії. Проаналізовано особливості свідчень про українсько-польське протистояння у роки Другої світової війни та з'ясовано їх місце у розширенні джерельної бази. В статье рассматриваются особенности использования устно-исторических методов в исследовании Волынской трагедии. Проанализировано особенности свидетельств об украинско-польском противостоянии в годы Второй мировой войны и определено их место в расширении источниковедческой базы. The article reveals the peculiarities of the oral and historic method use in researching Volyn tragedy. There
have been analyzed various proofs of Ukrainian-Polish oposition in World War II and defined their place in
extending data resources.