Корпоративний сектор у сільському господарстві Волинської області у 2000–2010 роках - Шабала, Я. (Краєзнавство, 2015)
У статті висвітлюється процес формування корпоративного сектора сільського господарства Волинської області, аналізується його структура, характеризуються головні показники економічної діяльності різних типів господарств та підприємств. В статье освещается процесс формирования корпоративного сектора в сельском хозяйстве Волынской области, анализируется его структура, дается характеристика главных показателей разных типов хозяйств и предприятий. The article considers the process of formation and development of the corporative sector in the agriculture of Volyn reqion. The emphasis is laid on the structure of this sector, its main features and the data of the economic activities jf the farms and enterprises of various types.