Заклади розміщення та харчування туристів на території Волинського воєводства у міжвоєнний період - Ковальчук, Т. (Краєзнавство, 2015)
У статті висвітлено стан та розвиток закладів розміщення, а також харчування туристів на території Волинського воєводства в міжвоєнний період. В статье отражено состояние и развитие средств размещения, а также питания туристов на
территории Волынского воеводства і межвоенный период. The article apprises the development and accommodation of public places of location and feeding of the
tourists on the Wołyń Voivodeship in the Iterbellum.