Київ у житті та діяльності Олександра Янати - Дмитрук, С. (Краєзнавство, 2015)
У статті висвітлено київський період життя, науково-дослідної, науково-організаційної,
педагогічної та громадської діяльності відомого українського вченого й педагога, фахівця в
галузі ботаніки, зоології, охорони природи, аграрної науки, члена Українського комітету краєзнавства О. А. Янати. В статье освещается киевский период жизни, научно-исследовательской, научно-организационной,
педагогической и общественной деятельности известного украинского ученого и педагога, специалиста
в области ботаники, зоологии, охраны природы, аграрной науки, члена Украинского комитета краеведения А. А. Янаты. The article reveals Kiev period in the life, science, research, organization, pedagogy and community activities
of A.A.Yanata, a famous Ukrainian researcher and pedagogue, an expert in botany, zoology, environmental
protection, agriculture science, a member of Ukrainian local lore research committee.