"Топонімічна політика в Києві: виклики часу, проблеми наукового забезпечення" - Гончаров, О.; Терес, Н. (Краєзнавство, 2015)
2 липня 2015 р. в залі засідань Національної спілки краєзнавців України (вул. Михайла Грушевського, 4, кім. 212) відбувся «круглий стіл» на тему:«Топонімічна політика в Києві: виклики часу, проблеми наукового забезпечення», ініційований Київською міською організацією НСКУ.