Видатні пам'ятки, знакові історичні, культурні постаті у сучасному культурно-інформаційному просторі України - Мех, Н. (Краєзнавство, 2015)
У статті висвітлюється роль видатних пам'яток, культурних продуктів минулих століть,
а також роль видатних особистостей, знакових історичних, культурних постатей у процесі формування сучасного розгалуженого культурно-інформаційного поля з вкрапленнями з минулого. В статье освещается роль выдающихся памятников, культурних продуктов прошлых веков, а
также роль выдающихся личностей, знакових исторических, культурних личностей в процессе формирования современного разветвленного культурно-информационного поля с вкраплениями из прошлого. Thearticle high lights the role of famous monuments, cultural product sofpastcenturies, and the role of prominent
personalities, iconic historical, cultural figures in the formation of branchedcontemporary culturaland
information field sinterspersed with the past.