Історико-етнографічне вивчення Степового Побужжя як прикордонної та етноконтактної території: досвід та перспективи - Марченко, О. (Краєзнавство, 2015)
Простежено розвиток наукової розробки питання історико-етнографічної специфіки
району Степового Побужжя від етапу первинного накопичення фактажу до сучасного етапу. Прослеживается развитие научной разработки вопроса историко-этнографической специфики
района Степного Побужья от этапа первичного накопления фактажа к современному этапу. Development of scientific elaboration the problem of historical and ethnographic peculiarities of the Steppe
Bug River region from the stage of primary accumulation of data up current stage, is traced.