У пошуках перлин історичного джерелознавства - Урсу, Д. (Краєзнавство, 2015)
Рецензія на книгу: Левченко В. В., Левченко Г. С. Олександро-Невська церква Новоросійського університету: історія, персоналії, документи. – Одеса: ФОП Бондаренко М. О., 2015. – 360 с.
(Праці Державного архіву Одеської області. Т. ХLІІІ).