Володимир Васильович Грабовецький (Краєзнавство, 2015)
На 88-му році життя відійшов у вічність видатний
український вчений, історик, доктор історичних наук,
професор кафедри історії України, Почесний професор Прикарпатського національного університету
імені Василя Стефаника, засновник і директор Історико-меморіального музею О.Довбуша, заслужений
діяч науки і техніки України, академік Академії наук
Вищої школи України НАН України, почесний голова
Івано-Франківської обласної організації національної
спілки краєзнавців України ГРАБОВЕЦЬКИЙ ВОЛОДИМИР ВАСИЛЬОВИЧ
Краєзнавці України та Прикарпаття схиляють голови перед
світлою пам'яттю свого колеги.