XVIII Міжнародна науково-практична конференція «Інформаційні технології та безпека» (Реєстрація, зберігання і обробка даних, 2018)
Інститут проблем реєстрації інформації НЛН України спільно з Інститутом системних досліджень й інформаційних технологій Української академії наук і Навчально-науковим центром інформаційного права та правових питань інформаційних технологій ФСП Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» проводить 27листопада 2018 року XVIII Міжнародну науково-практичну конференцію «Інформаційні технології та безпека»