Новий доробок на ниві ніжинознавчих студій - Луняк, Є. (Краєзнавство, 2016)
Рецензія на книгу: Зозуля С.Ю. Ніжин модерної доби: студії з історіографії, пам'яткознавства, персоналістики: [Монографія] / С.Ю. Зозуля; Центр пам'яткознавства НАН України і УТОПІК, Північно-східне регіональне відділення. – К.: Видавець Олег Філюк, 2014. – 344 с.; іл.