Інформаційне повідомлення про Пленум Правління НСКУ (Краєзнавство, 2016)
25 листопада 2016 року в приміщенні факультету історичної освіти
Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова відбувся пленум Правління Національної
спілки краєзнавців України. У заході
взяли участь представники центрального проводу Спілки, очільники обласних організацій, відомі краєзнавці
та громадські діячі з більшості регіонів України.